måndag 22 juli 2013

Soap & Glory Girligo Body Moisturizing Mist

Denna lilla flaska har blivit min go to i sommar efter duschen. Det är liksom en återfuktande mjölk som sprayas på och så smörjer man in den efter man sprayat på den. Den kommer inte vara tillräcklig under vinterhlavåret men nu på sommaren funkar den bra. 
Den är på 100 ml så den är inte jättestor, jag vet att det finns större på 250 ml, vilket har gjort att den fått åka med i handväskan en del dagar. Det är nämligen så att den doftar sjukt gott så vissa dagar har jag använt den som doft, då har jag kunnat bättra på lite under dagen. Jag kan tyvärr inte beskriva doften bättre än sofistikerad, den är ganska parfymig. Denna kan jag verkligen rekommendera. Jag kommer absolut att köpa mer Soap & Glory produkter i framtiden.

Tyvärr finns detta märke inte att tillgå i Sverige utan jag köpte min på ebay. Tror jag betalade 6 eller 7 pund för den. Annars kan man passa på o man är ute och reser. 


So I've really come to enjoy this little guy this summer, I mean it smells incredible and it moisturizes the skin great, for the summer at least. My bottle is only 100 ml so some days I've used this as my scent and then I have had it with me in my purse. I am really loving this stuff and I can't wait to try some more Soap & Glory stuff.

4 kommentarer:

 1. Vilken kul grej, läcker flaska också. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja den är riktigt smidig :) Älskar Soap & Glory numera

   Radera
 2. Gillar soap & glorys produkter. Blir nyfiken på den här, ska kolla upp den. Tack för tipset.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har helt fastnat för deras produkter nu :) såå tråkigt att de inte finns i sverige :( men tur att ebay finns :)

   Radera

Skriv gärna något snällt här, det gör min dag! =)
Jag svarar på kommentarer här i fortsättningen då det blir lättare för alla att hänga med i vad som sägs här då!