tisdag 10 september 2013

Recension: The Body Shop Tea Tree Cool & Creamy Wash

Cool & Creamy Wash är en nyhet i The Body Shops Tea Tree serie. 
Cool & Creamy Wash är en djuprengörande ansiktsrengöring som kan användas dagligen. Den motverkar effektivt en oren hy, huden känns ren och fräsch och den efterlämnar en frisk och svalkande känsla. 

Jag har använt den på morgonen, ibland även på kvällen, den känns svalkande och skön på huden. Huden känns faktiskt ren och fräsch efteråt och inte alls uttorkad. Doften är ganska stark av tea tree även lite mint finns där, så den är perfekt på morgonen då man verkligen vaknar till. Jag har inte ont av den starka doften men gillar man inte starka dofter kanske man ska se sig om efter något annat. Då själva krämen är ganska fast i sin konsistens så får man trycka lite hårdare för att få ut produkten. Rengöringen är väldigt krämig, krämrengöring = den löddrar inte, jag brukar fukta händerna lite så den blandas lite med vatten så blir den enklare att massera ut. Jag upplever den som ganska dryg, inte super-duper-dryg men inte heller odryg. Jag gillar den här rengöringen, den har hållit min hud fräsch under sommaren och jag kommer fortsätta använda den.

Jag har även låtit sambon prova den och han gillar den väldigt mycket han med. Så tummen upp för denna!

Pris: 115 kr / 100 ml
Betyg: 4 / 5


So I've tried this new cleanser from The Body Shop, it's from their Tea Tree line. It's a cream wash so it will not lather. It has a pretty strong scent of tea tree and some mint, it really wakes me up in the morning. It doesn't dry my face out so bad either. So I really like this. But if you have issues with strong scents this may not be for you. If not this is a really good cleanser.

6 kommentarer:

 1. Svar
  1. Ja den är väldigt behaglig att använda och känns skön på huden :) Jag gillar den med :)

   Radera
 2. Undrar om denna hade passat min 15 årige son. Eller vad hade du rekommenderat till någon i den åldern? Han är småfet i hyn och har lite finnar, ibland mer och ibland lite mindre. Jag har inte velat börja med för starka produkter för tidigt, så han använder Neutrogena. På kvällen nån lösning från Aco. Känner mig lite vilsen på vad jag ska köpa. /Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tror jag den hade gjort, antingen denna eller den andra, de har en gäl rengöring i samma serie om han inte är yttorr, vilket han förmodligen är. Nä jag skulle helt klart satsa på denna morgon och kväll, och återfuktning efter såklart :)

   Radera
 3. Tycker den känns riktigt fräsch på huden men jag är lite för torr för att den ska vara optimal om vintern, pojkvännen gillar den dock!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja då är det nog bättre med en olja för dig på vintern :)

   Radera

Skriv gärna något snällt här, det gör min dag! =)
Jag svarar på kommentarer här i fortsättningen då det blir lättare för alla att hänga med i vad som sägs här då!