tisdag 22 mars 2016

Make up store Moonshadow Peach

Låt mig få presentera en av de finaste skuggnyheterna på länge. Vad jag kan komma på på rak arm i alla fall. Moonshadow är en ny typ av ögonskugga hos Make up store och nyansen jag pratar om heter Peach. 

Make up store Moonshadow Peach

Make up store Moonshadow Peach

Låt oss bara ta en stund och beundra denna skönhet. Helt allvarligt, den glider på huden som smör och är väldigt pigmenterad. Och färgen sen, detta kan vara min nya favoritskugga. 

Make up store Moonshadow Peach

Jag gillar att den inte har det djurinspirerade mönstret som många av Make up stores nya skuggor har. Jag upplever att mönstret gör så de smular en del, innan mönstret är borta. Så, skönt att denna skuggan är slät.  Jag gillar verkligen den här skuggan, så är ni ute efter en välpigmenterad skugga som har persiko/guldfärg så är denna verkligen värd att kika närmare på. 

Vad jag kan se så finns inte Peach ute än, har tyvärr inte släppdatum på den heller. Men Moonshadow skuggorna ligger på ca 165 kr styck. 

How gorgeous is this shadow? I freakin love this shadow. It's called Peach and is one of Make up store's new Moonshadows. The pattern on the shadow is so pretty although when you use the shadow you mess it up. But look at that swatch, it's so pretty I think I'm gonna die. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna något snällt här, det gör min dag! =)
Jag svarar på kommentarer här i fortsättningen då det blir lättare för alla att hänga med i vad som sägs här då!