tisdag 26 februari 2013

Face Stockholm 144 Nail polish

144 från Face Stockholm är ett ljust nästan vitt rosa lack. Jättefin färg, vårig och fräsch. Den blir helt täckande på naglarna. Jag tänker på jordgubbsglass när jag ser det. Problemet med detta lacket är appliceringen, eller formulan, eller båda delar. Det blir flammigt och väldigt ojämt. På bilden ser ni tre lager och då är kanten vid nagelbanden forfarande flammig. Nej detta lacket faller helt på att det applicerar dåligt. Gillar det inte alls faktiskt. Det finns andra liknande lack som applicerar mycket bättre. Jag har använt CND Ridge Out och Air Dry.


144 from Face Stockholm is a pale pink, almost white cream polish. The color is really nice and I like the color. But it applicates uneven and it was a nightmare to apply it. This is three coats. This ones fails on the application. I've used CND Ridge Out as basecoat and Air Dry as topcoat.

11 kommentarer:

 1. Svar: Jag tycker dom är goda :) Men dom innehåller MYCKET koffein så är du känslig rekomenderar jag inte att du dricker en hel ;)

  SvaraRadera
 2. Trist att det blir så ojämnt, jag brukar använda såna där drip dry snabbtorkande droppar till flammiga lack för det jämnar ut dom lite extra utan att dra med lack som vanliga överlack ibland gör!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Aah vilken bra idé :) men jag upplevde inte att överlacker påverkade det färgade lacket alls. Men det kan ju vara ett alternativ :)

   Radera
 3. Det är ser fint ut! Tråkigt med appliceringen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det ÄR fint :) ja det kändes väldigt tråkigt på en så fin färg

   Radera
 4. Gud vilka jämna o fina naglar du har! Det skulle man inte säga nej till kan jag ju säga, men mina verkligen flikar sönder o nagelbanden är hur torra som helst så här års! :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men tack så mycket :)
   Nagelstärkare och Nagelolja kanske även en nagelbandskräm vore något för dig. Men man måste vara envis och smörja helst två ggr om dagen. Mina naglar var jättemjuka och skivade sig hela tiden förut. Nu är jag noga med att ta hand om dom. Och har alltid lack på dom. Det hjälper med :) ge inte upp bara. Det tar tid med naglar!

   Radera

Skriv gärna något snällt här, det gör min dag! =)
Jag svarar på kommentarer här i fortsättningen då det blir lättare för alla att hänga med i vad som sägs här då!