måndag 25 februari 2013

OPI OZ the Great and the Powerful soft shades kollektion

OPI släpper en så kallad soft shade kollektion varje år, innehållandes mjuka, ljusa nyanser som oftast inte är heltäckande. I år gör de kollektionen i sammarbete med Disney och deras nya film om Trolkarlen från Oz. Kollektionen består av sju lack, tre kräm lack, tre glitter och ett liquid sand lack. Kollektionen kommer att finnas i butik från och med vecka 13 och lacken kostar som vanligt 150 kr styck.


Lights of Emerald City, Which is Witch?, When Monkeys Fly
Don't Burst My Bubble, I Theodora You, Glints of Glinda


Och liquid sand lacket What Wizardry is This?

Jag är så galet sugen på hela kollektionen, till och med liquid sand lacket! Jag kan knappt vänta tills det kommer ut i butik. Jag kommer försöka skaffa alla, för de är såå fina allihopa. Jag tycker det är kul att de blandat in lite glitter i årets soft shades kollektion med, det gör det ju extra kul. Nä, min plånbok gillar inte när det släpps så fina kollektioner haha. Vad säger ni gillar ni denna kollektionenlika mycket som jag?

This years soft shades collection from OPI is with Disneys new movie about the wizard of Oz. I'm really really exited about this collection and I whant all of the polishes. What do you guys think of this collection? Do you like it as crazy as I do?

4 kommentarer:

 1. Det finns några som jag skulle vilja ha, men sen har jag sett swatches på nån och blev inte lika till mig så jag får se hur det blir. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har bara blivit mer sugen efter alla swatches jag sett :) men så är jag väääldigt svag för såna här färger. Och så lite glitter till. Haha tror inte jg varit såhär sugen på någon kollektion någonsin. Galet!

   Radera
 2. What Wizardry is this? tror jag att jag måste köpa själv, är så himla nyfiken.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh jag med! Jag blir alldeles studsig när jag tänker på det. Haha :)

   Radera

Skriv gärna något snällt här, det gör min dag! =)
Jag svarar på kommentarer här i fortsättningen då det blir lättare för alla att hänga med i vad som sägs här då!