onsdag 23 januari 2013

CND Hand & Body lotion Delight

Ni vet ibland hittar man en sån där doft som man bara vill att hela en själv ska dofta. Det här är min sån doft, jag kan inte riktigt sätta fingret på exakt vad det är en doftar, men så gott den doftar. Den har doft av amber och blommor, står tyvärr inte vilka blommor. Men jag får hejda mig från att köpa alla vi har på jobbet. Jag vill aldrig att den ska utgå ur sortimentet.

Jag använder denna främst till händerna, ibland smörjer jag även upp på armarna. Den är ganska lätt, då det är en lotion, men återfuktar riktigt bra. Denna pumpflaska på 245 ml kostar 179 kr, finns även mindre (som jag har i väskan) på 75 ml och den ligger på 75 kr.


Jag gillar doften skarpt på denna, önskar att det fanns parfym som doftar exakt såhär! Jag tycker även att det är en behaglig handlotion. Jag är däremot inte lika förtjust i alla deras dofter, men det finns nog något som passar alla i deras sortiment om man är ute efter en trevlig handkräm. Jag tror inte att dessa kommer göra underverk för vintertorra händer med massor med självsprickor dock. Men som daglig återfuktare är de super.

6 kommentarer:

Skriv gärna något snällt här, det gör min dag! =)
Jag svarar på kommentarer här i fortsättningen då det blir lättare för alla att hänga med i vad som sägs här då!