fredag 25 januari 2013

Holofredag IsaDora & Depend

Först och främst vill jag be om ursäkt för ännu en "halvdan" holo, jag blev så kär i Bella Vita från IsaDora och när jag lade ett lack med hologlitter ovanpå så kunde jag bära det ett tag till.

Så dagens holofredag består alltså av IsaDora Bella Vita samt Depend 335. 335 är jag aningen besviken på då det i flaskan simmar runt massvis med holografiskt glitter och några större hexagoner. Totalt har jag lyckats få upp fyra av hexagonerna och inte överdrivet mycket glitter med mina tre lager. Ni ser alla små prickar, det är glittret. Trots att jag fotade i solljus så blev inte bilderna riktigt som jag ville. Men övning ger färdighet, får vi hoppas iallafall. Det glittrar mycket mycket mer än vad bilderna visar. Dessa bilder gör mer rättvisa till Bella Vita än mina andra bilder till och med, så det var kul.

8 kommentarer:

 1. Jag tycker den mjuka lavendellila passar din hudton utmärkt, jag önskar det kunde vara lika fint på mig. Jag har så en gul hudton åt det mörkare hållet så det blir inte alls lika snyggt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men tack så mycket :) dock ser mina fingrar rödare ut på bilderna än vad dom egentligen är.. Men jag gillar färgen skarpt. Åh men då klär du fint i andra färger :) mörklila tror jag hade passat dig eller casino royale från OPI :)

   Radera
 2. Hittade hit till din blogg tack vare holofredag och Kerstin. Fin blogg du har. Underbar färg på lacket! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul! Hoppas du återkommer till min lilla blogg :)
   Åh visst är det underbart fint :)

   Radera
 3. Superfin kombination! Den känns lite vintrig och vårig på samma gång.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja kändes passande i vinterkylan och den härliga solen vi haft ett par dagar nu :)

   Radera

Skriv gärna något snällt här, det gör min dag! =)
Jag svarar på kommentarer här i fortsättningen då det blir lättare för alla att hänga med i vad som sägs här då!