tisdag 18 juni 2013

CND Vinylux Hot Pop Pink


På mitt jobb så använder vi oss av CND:s produkter för händer och naglar. CND har nyligen släppt en ny formula på lack som de kallar för Vinylux. Man behöver inget underlack, det färgade lacket har ett "inbyggt" som greppar fast i nageln. Så har de ett särskilt överlack, Weekly topcoat, som gör att lacket torkar på 8,5 minuter och förseglar lacket så sägs lacket se nylackat ut i 7 dagar. Över 80% av kvinnorna som testat detta hade ingen chippning alls efter 7 dagar. Det låter ju lovande.

Jag provade ett av de rosa lacken Hot Pop Pink heter det. Jag skulle kalla detta för crelly, nyansen är väldigt somrig och jag trivs väldigt bra i den. Jag har haft på mitt lack i fem dagar nu och har fått lite tipwear och en liten chippning på ena tummen, men det kan bero på att jag bröt av en bit av den nageln.  Jag förseglade inte heller lacket som de rekommenderar att man gör så jag ska lacka med ett annat lack och se om det ser nylackat ut i sju dagar när jag förseglat rätt. Efter fem dagar har jag fortfarande en väldigt fin glans, vilken annars brukar mattas ner betydligt efter några dagar.

Jag har två lager av Hot Pop Pink och ett lager med Weekly topcoat. Torktiden var faktiskt riktigt bra, efter tio minuter så slog jag i en nagel och det lämnade inget märke! Stort plus för torktiden!
Trying CND:s new Vinylux nail polish out. This is Hot Pop Pink in two coats. I like this color for summer.

4 kommentarer:

Skriv gärna något snällt här, det gör min dag! =)
Jag svarar på kommentarer här i fortsättningen då det blir lättare för alla att hänga med i vad som sägs här då!