onsdag 26 juni 2013

The Body Shop Vitamin E Sink-In Moisture Mask

Jag har provat Vitamin E Sink-in Moisture Mask i reseförpackning från The Body Shop. Är en funkmask med vitamin E, den innehåller även mycket antioxidanter. Jag peelade mitt ansikte noga innan jag applicerade masken. Jag applicerade masken ganska rikligt över ansikte och ner på halsen, efter det satte jag mig i soffan och kollade på en film. Så, masken satt på i ca en och en halv timme, under den tiden kände jag ingen irritation eller något hade jag gjort det hade jag inte haft masken på så länge. Det som fortfarande fanns kvar på huden efter filmen torkade jag bort med en bomullspad med ansiktsvatten på, så på med nattkräm efter det. Morgonen efter var min hud mjuk som en bebirumpa.

Jag gillar masken massor, men jag kommer alltid att peela huden innan jag använder den för att huden ska kunna tillgodogöra sig så mycket som möjligt av masken. Så, tummen upp för Vitamin E masken The Body Shop!

En "påse" räcker till ca tre appliceringar, för mig. Dessa reseförpackningar finns i butik nu och kostar 25 kronor styck.


So, I've tried this Vitamin E mask from The Body Shop. I exfoliated my skin before application, then i let the mask on for about an hour and a half, waaayy too long. But I found that that worked very well for my skin so why not. My skin was soft as a babys butt the next morning. Two thumbs up for Vitamin E mask The Body Shop!

4 kommentarer:

  1. Kul att du gillade den! Jag måste genast titta närmare på mina masker här också!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, jag gillade Tea tree masken med, den kommer jag nog köpa en burk av :)

      Radera

Skriv gärna något snällt här, det gör min dag! =)
Jag svarar på kommentarer här i fortsättningen då det blir lättare för alla att hänga med i vad som sägs här då!