lördag 14 november 2015

IsaDora Golden Eyes Palette Holiday 2015

Årets julkollektion från IsaDora bjuder på guld och glitter. Vi hittar glitter för ögonbryn och fransar, nagellack som går i guld och silver, läppstift i guldfärgade hylsor och se kollektionens stjärna, enligt mig, paletten med ögonskuggor Golden Eyes. Även den har guldfärgad förpackning, annars är den precis som deras paletter med fem skuggor är. Plast med en lite mindre spegel i locket, en liten ruta i plast där man ser färgerna igenom. 


IsaDora Golden Eyes Palette
IsaDora Golden Eyes Palette 
Det följer med en dubbelsidig applikator med en skumgummidutt på ena sidan och en liten pensel på andra sidan.

IsaDora Golden Eyes Palette
Fem ögonskuggor en glittrig som vi brukar se i deras julpaletter, en ljus rosa med skimmer, en mörk lila med lite lyster, en guldfärgad skugga med skimmer och en matt svart skugga.

IsaDora Golden Eyes Palette Swatch
Här ser ni en swatch av skuggorna på bar hud. Den glittriga ger inte någon vidare färg utan ger mest lite glitter, den ljusrosa och den guldfärgade är hur bra som helst och glider på som smör, den lila och den svarta är lite ojämnare i pigmenteringen men det brukar ju vara så med matta skuggor. Dock är de inte jättesvåra att jobba med utan går att bygga upp i färg ganska enkelt särskilt om man har en primer under. 
Jag tycker det är bra färger i paletten, det går att variera sig mycket med den. Jag gillar den väldigt mycket och tycker absolut den är värd en kik om man gillar färgerna. 

Holiday palette from IsaDora, love the colors in this one. And the pigmentation is good. 


1 kommentar:

Skriv gärna något snällt här, det gör min dag! =)
Jag svarar på kommentarer här i fortsättningen då det blir lättare för alla att hänga med i vad som sägs här då!