söndag 24 juni 2012

NOTD Kubiss no 74

Vad trevligt det är med märken som använder sig av nummer istället för namn, jag menar visst låter väl no 74 som en intressant färg? Mycket intressantare än typ 53 om ni frågar mig. Nej men visst är det för tråkigt, lite fantasi kan de väl lägga ner på namn till färgerna? Håller ni inte med?

Detta är i alla fall lack nummer 74 från märket Kubiss, köpt på Gekås för en tia. En trevlig korallfärg, men väldigt tunn i formulan dock. Lat som jag är så lackade jag endast två lager och fick en väldigt synlig vnl. Men det var sent igårkväll och jag ville absolut lacka om mina naglar och då fick det bli så. Lite tråkigt att det redan är tipwear och att det släppt i kanterna på några naglar. Det andra lacket no 71 som jag visade, ljusblå/turkos, var mycket bättre i formula och satt riktigt bra gjorde det med. Tråkigt när kvaliteten varierar så från olika lack från samma märke, men för tio kronor så bråkar inte jag om det.

Jag har använt CND Stickey Base och Air dry som vanligt.

1 kommentar:

  1. Som med Depend lacken då...önskar dom också hade namn...kommer ALDRIG ihåg vilket lack det var jag skulle titta på när jag väl kommer till butik o har sett det på nätet...hmm...vilken siffra hade lacket nu igen? Står jag alltid o funderar..haha :)

    SvaraRadera

Skriv gärna något snällt här, det gör min dag! =)
Jag svarar på kommentarer här i fortsättningen då det blir lättare för alla att hänga med i vad som sägs här då!