tisdag 21 augusti 2012

NOTD Genius in the Bottle

Detta är alltså Genius in the Bottle från Catrice, ett tyskst "drugstore" märke. De få produkter jag kännt och klämt på från detta märke verkar faktiskt vara hyfsat bra. Detta lacket för att nämna en av dom, det kommer komma några fler.

Som ni kanske ser så är detta en dupe av Chanels Paridot, jag äger inte det lacket men däremot så har jag OPI Just Spotted the Lizard som ni kan se här. Som ska vara identiskt med Paridot så jag använder det som referens till min bedömning av detta lack.

Visst ser de ganska lika ut? Det tyckte jag med när jag stod och höll flaskan i butiken, så jag tänkte att de är ju så fina så jag köper detta också. Det ÄR lika, men Genius in the Bottle är aningen mindre duo cromt och med det menar jag att det är mera enbart guldigt och aningen mindre grönt. Som ni ser på bilderna så är det duo cromt fast inte lika mycket. Men det är ändå en bra dupe tycker jag och med tanke på att det kostade mellan 40-50:- kommer inte ihåg exakt. Så är det ett budget kap, om man nu har tillgång till märket.

Vad tycker ni visst är de lika?

Här ser man tydligt att Catrice lacket är betydligt mer guldfärgat än OPI lacket. 

På båda dessa bilder har jag OPI på pek och ringfinger och Catrice på lång och lillfinger. 

Denna bilden ser man ganska tydligt att det är en viss skilland på de båda lacken. Men helt klart en värdig dupe.

1 kommentar:

Skriv gärna något snällt här, det gör min dag! =)
Jag svarar på kommentarer här i fortsättningen då det blir lättare för alla att hänga med i vad som sägs här då!