måndag 11 mars 2013

Idun Lejongap

Jag har klämt och kännt på den här kvartetten med ögonskuggor från Idun Minerals länge nu. Och äntligen slog jag till. Den kommer i en fyrkantig plastförpackning som känns rejäl och stabil. På framsidan är finns en väldigt vacker illustration av Patrizia Gucci. Den finns bl.a. hos Apoteket och kostar 199 kr.

Visst är det en fin förpackning?


Här är de fyra skuggorna som går i gråa toner.

Här har vi dom swatchade på bar hud. Jag tycker pigmenteringen är riktigt bra i alla fyra skuggorna. De två nedersta upplevde jag som något mer pudriga än de två övre. Men det är inget som gör de svårjobbade på något vis. Jag tycker detta är en väldigt prisvärd och väldigt användbar palette. En bra resepalette som både fungerar till vardags och till lite festligare make up:er.

This is the palette Lejongap from the Swedish mineralbrand Idun Minerals. The palette contains four eyeshadows in grey toned colors. I find it very useful both to everydaylooks and for more festive occations. The pigmentation is really good. And so is the price, 199 swedish kr.

6 kommentarer:

 1. Väldigt nyfiken på deras ögonskuggor, de såg fina ut. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja de är fina :) jag har den bruna kvartetten också lika fin den :) jag tycker de är prisvärda så kika du närmare på dom :)

   Radera
 2. Färgerna ser extremt användbara ut!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst gör de! Perfekt både till vardags och kvällsmaker :)

   Radera

Skriv gärna något snällt här, det gör min dag! =)
Jag svarar på kommentarer här i fortsättningen då det blir lättare för alla att hänga med i vad som sägs här då!