söndag 4 augusti 2013

Ny kategori

Jag har funderat lite kring en ny kategori här på bloggen, en som handlar om vanliga hudåkommor. Till exempel Psoriasis, Perioral dermatit, Rosacea med mera.
Skulle det vara intressant för er att läsa om sånt? Är det någon särskild åkomma som ni skulle vilja att jag tar upp i så fall? Har ni någon ide så lämna en kommentar bara :)

2 kommentarer:

 1. Låter som en bra idé! Själv har jag en ständigt återkommande exemfläck i högra mungipan, eller precis bredvid, och jag har ingen aning om vad det är. Det är INTE munsår. Inte kul när man alltid är röd där, jag älskar läppstift, men med den fläcken.../Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ok då ska jag påbörja den :)
   Läker den ut helt någon gång? Eller är den alltid där? Har du kollat upp den? Jag tycker du ska göra det, de kommer förmodligen säga att det inte är något farligt, vilket jag inte tror det är. Men jag tycker ändå du ska vara på och inte nöja dig med att det inte är något farligt som svar, jag träffar massor med kunder som har liknande fläckar som du beskriver och de ska helst tas bort, även fast de inte är farliga. Men man måste vara ganska på och inte ge sig när man går till vårdcentralen med det.. Har du några frågor kring det så säg till :)

   Radera

Skriv gärna något snällt här, det gör min dag! =)
Jag svarar på kommentarer här i fortsättningen då det blir lättare för alla att hänga med i vad som sägs här då!