onsdag 28 augusti 2013

The Body Shop Camomile

Camomile heter The Body Shops nya serie för sminkborttagning. Den ska snabbt och effektivt avlägsna smink men samtidigt vara snäll mot huden. Alla produkter innehåller Community Fair Trade-producerad kamomillolja. De doftar gott av den rogivande kamomillblomman och ger huden en silkeslen känsla. 


De produkter som ingår i serien är Camomile Gentle Eye Make-up Remover 250 ml / 135 kr extra mild rengöring för ögonen och ögonfransarna. Camomile Waterproof Eye & Lip Make-up Remover 150 ml / 145 kr mild och effektiv rengöring som tar även vattenfast makeup. Fri från alkohol, färgämnen och parfym. Camomile Silky Cleansing Oil 200 ml / 210 kr den optimala tidsbespararen, gör huden ultrafräsch på ett ögonblick utan klibb. Sojaolja och mandelolja löser upp smuts och mjukgör huden. Camomile Sumptuous Cleansing Butter 90 ml / 185 kr lyxig rengöringskräm som smälter till en olja och avlägsnar make up i ett nafs.
Det ingår även en muslinduk i serien som hjälper till att rengöra huden, man använder den istället för en handduk, den kostar 55 kr.

Camomile Gentle Eye Make-up remover finns ju sedan tidigare, men jag har inte provat den. Annars är det nyheter alltihop. Jag är särskilt nyfiken på rengörings oljan och smöret. 
Serien ska finnas i butik från och med 23 Augusti.
Är det något ni blir nyfikna på?

The Body Shop has come out with some new cleansing products with Camomile. Really exiting with some new products.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna något snällt här, det gör min dag! =)
Jag svarar på kommentarer här i fortsättningen då det blir lättare för alla att hänga med i vad som sägs här då!