tisdag 27 augusti 2013

Sleek I Divine Palette Au Naturel

Jag har varit nyfiken på Sleek:s make up länge och framförallt på deras I Divine paletter. Så jag lade en beställning från deras hemsida så nu har jag några produkter att testa.
Den första jag tänkte visa er är Au Naturel paletten. Paletten är gjord av robust matt svart plast och kommer med en fullstor spegel i locket. Skuggorna är på 1,1 gram vardera och mäter ca 15 mm i diameter. I paletten hittar vi 12 skuggor varav alla går i neutrala färger, det finns några med skimmer och en del matta.Övre raden: Nougat, Nubuck, Cappuccino, Honeycomb, Toast, Taupe.
Nedre raden: Conker, Moss, Bark, Mineral Earth, Regal, Noir.


Nougat, Nubuck, Cappuccino, Honeycomb, Toast, Taupe.
Conker, Moss, Bark, Mineral Earth, Regal, Noir.

Ovan är skuggorna swatchade på bar hud utan primer eller annat underlag. Skuggorna på den övre raden ger ifrån sig ganska lite pigment, det blir ju såklart bättre med primer under. Men jag hade gärna sett lite mer tryck i dom, matta skuggor brukar ju vara lite luriga att få till bra. I övrigt så är detta en väldigt fin och användbar palette. Jag tycker även den är väldigt prisvärd, $ 9,90 är ett bra pris för en palette med 12 skuggor av den här kvaliteten. Jag har provat den litegrann och jag är inte besviken, man kan göra lite lättare vardags looker och även lite mer dramatiska kvälls looker med den. Jag är jättenöjd med mitt köp. 
Så är du ute efter en prisvärd och mångsidig palette för en billig peng är denna defenitivt värd att kika närmare på.

Really enjoying my new palette from Sleek make up. This is Au Naturel, the pigmentation is good, even better with a primer, and it has a good variety of colors. 

3 kommentarer:

 1. Den är såååå fin!! DEn skulle jag verkligen kunna tänka mig att köpa. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja den är såå fin och användbar. Så kostar den ju inte så mycket heller, riktigt bra budget palette :) Jag kan rekommendera den :)

   Radera
 2. Jättefin! Fina användbara färger! Synd att dom ljusa är dåligt pigmenterade, men jag skulle absolut kunna tänka mig köpa den! /Lotta

  SvaraRadera

Skriv gärna något snällt här, det gör min dag! =)
Jag svarar på kommentarer här i fortsättningen då det blir lättare för alla att hänga med i vad som sägs här då!