fredag 27 december 2013

Nars eyeshadow Yamal

Yamal är en ögonskugga som är limiterad och släpptes med höstkollektionen 2013. Skuggan kommer i en dosa som har den gummiaktiga ytan som de flesta Nars produkter har, den blir smutsig ganska snabbt med andra ord. Men den är väldigt snygg och känns rejäl och är dessutom lättare att fota än "glansiga" ytor.
Yamal är en ljusbrun skugga med neutrala undertoner, den har en matt finish. Pimenteringen är bra och den applicerar jämnt och smidigt på huden. Man kan bygga upp intensiteten i skuggan en del.


Swatchad på bar hud.

Yamal är en väldigt användbar skugga, den är perfekt att tona ut andra skuggor med samtidigt som den ger en markering som ensam skugga på ögonlocket de dagar man inte vill se för sminkad ut. En väldigt bra bas skugga skulle jag vilja säga.
Yamal borde fortfarande finnas att köpa i butik, den säljs på Sephora, och kostar ca 200-250 kr.

Nars eyeshadow Yamal is a light matte brown eyeshadow that was released with the fall collection 2013. I like this shadow a lot, it's easy to apply and the pigmentation is good. You can use it on it's own on the lid, for a light wash of color, or you can use it to blend out other colors. This is one of those shadows that everybody needs in their collection.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna något snällt här, det gör min dag! =)
Jag svarar på kommentarer här i fortsättningen då det blir lättare för alla att hänga med i vad som sägs här då!