söndag 10 januari 2016

Daisy Beauty Expo 2016

Igår var jag på Daisy Beauty Expo för andra året i rad. Jag var inte alls någon flitig instagrammare igår dels på grund av att mottagningen på telefonen var lika med noll inne på mässan och dels för att jag var fullt upptagen med att prata med alla utställare och bloggare och journalister. Jag kom dit runt elva-tiden, den började klockan åtta, så går det när man bor långt bort och åker tåg. Visst är det fint? Mässan hölls i Tändstickpalatset i Stockholm, det är även hur fint som helst inne i huset. 


Apoteket fanns på plats och presenterade Apolivas nya Anti age serie, hur snygga är inte de här förpackningarna? 


De hade gjort så fint med gigantiska vita rosor. 


Lunchen var hur god som helst, jag åt rotfrukter, varmrökt lax och fläskfile. Så himla gott, blir hungrig bara jag tänker på det haha. 


OPI var på plats och lanserade sin nya vår/sommar kollektion New Orleans, 12 lack de flesta kräm det finns ett och annat med lite skimmer och ett silverfärgat men annars bara kräm. Jag tycker färgerna är hur snygga som helst. Akademikliniken visade sina produkter och man fick en liten hand behandling med deras ansiktsprodukter. 


Hos Björn Axén kunde man få håret stylat. Jag fick en uppsättning med flätor som jag var väldigt nöjd med. Tänk om man kunde fixa sånt på sig själv, får öva. 


Dior visade bland annat upp sina vårnyheter och nya basprodukter. Visst ser lacken jättefina ut. 


Mette Cosmetique hade dukat upp ett helt bord med blommor och det kändes verkligen som vår i det rummet. man fick göra en egen liten palette med ögonskuggor, jättekul!

Sen fanns det massor med fler utställare, man kunde få en ansiktsbehandling hos Gilda, få huden skannad och se i vilket skick den är. 

Jag tror att jag hann med att prata med alla, nej förresten jag missade BareMinerals men annars tror jag att jag hann prata med alla. Verkligen en super kul och intensiv dag. Så roligt att träffa alla. 
Jag hann också gå på Björn Axéns föreläsning om make up och hår verkligen intressant. 
Jag hade med mig en stor gymbag för att kunna bära allt hem smidigt men fick inte plats med allt i den, skulle tagit den stora resväskan. Fick med så galet mycket arbetsmaterial hem. 

Den här dagen kommer jag att leva på länge. Så bra stämning, alla är glada och trevliga mot varandra. Tusen tack Kicki och Daisy Beauty-teamet för att jag fick komma i år igen. Ni har verkligen lyckats med den här mässan både förra året och detta. Väldigt bra gjort. 

2 kommentarer:

 1. Åh visst var det helt amazing igår!!! Jag hann inte med alla montrar eller alla föreläsningar heller, men jobbade på så snabbt jag kunde, haha!! Du har såå fina bilder som jag inte lyckades lika bra med. Vilket minne att bära med sig, ett år igen!
  Hoppas resan hem gick bra! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja verkligen, det tar lite tid att smälta allt liksom :) Jag gick bara på en föreläsning, var på tre eller fyra förra året och hann inte med allt jag ville i montrarna då så tog föreläsning om jag hann i år istället. Ja verkligen så mysig stämning, man kan liksom bara slå sig ner vid ett bord på lunchen fyllt med folk och känna sig välkommen :) Ja den gick bra tack :) Var tydligen något stort fel någonstans men jag blev inte drabbad som tur var, det jobbigaste var att bära hem allt haha :)

   Radera

Skriv gärna något snällt här, det gör min dag! =)
Jag svarar på kommentarer här i fortsättningen då det blir lättare för alla att hänga med i vad som sägs här då!