onsdag 15 maj 2013

Inglot Eyeshadow # 376

Denna ögonskugga från det Polska märket Inglot har jag velat ha väldigt länge. Så var det en av mina kunder som skulle resa till Polen och hon var snäll och langade den till mig!

Dessa skuggor har inga namn utan de är numrerade och just denna har nummer 376. Det är en väldigt användbar grå nyans och för denna fick jag betala 50 kr, kap!

Köper man bara en skugga så finns det en dosa att köpa till som man placerar den i. Dosan är i svart plast, och kunde varit något mindre för min del.

Fullstor spegel i locket, vilket känns lite onödigt på en singelskugga. Och en liten skumgummi applikator.

Själva skuggan är ganska stor och mäter ca 3*3.5 cm.

Här ser ni den swatchad på bar hud. Jättebra pigmentering, jag upplever den som något pudrig, men inte mer än mina andra matta skuggor. För att vara en matt skugga så applicerar den väldigt jämnt och fint på huden.

Detta är ju den enda skuggan från Inglot som jag provat, men så fort jag får möjlighet så kommer jag att köpa flera. Riktigt bra kvalitet till ett väldigt bra pris.

This is my first Inglot eyeshadow, in the color # 376. Wich is a greytoned shadow that goes with everything. I've used this every day since I got it. Really loving this one.

4 kommentarer:

 1. Vilken tur du har som fick den fixad till dig på det viset. Billigt och bra och en snygg färg. :-)

  SvaraRadera
 2. Åh gud den här har jag velat ha hur länge som helst efter Violas "tjat" :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis därför jag köpte den, den verkade så användbar :)

   Radera

Skriv gärna något snällt här, det gör min dag! =)
Jag svarar på kommentarer här i fortsättningen då det blir lättare för alla att hänga med i vad som sägs här då!