onsdag 12 juni 2013

The Body Shop Honey Bronzing Powder

Honey Bronzing Powder från The Body Shop har fått nya kläder, den nya förpackningen har en djup rödbrun färg. Man kan även se ett honungskake-mönster som man anar i vissa ljus. På bild nummer två, som är tagen med blixt, så syns det tydligt. Den översta bilden är tagen utan blixt och så ser den ut i verklighten.

Pudret finns i fyra nyanser, några lite varmare och några lite kallare. Pudret är helt matt och i princip "failsafe". Det vill till mycket för att man ska misslyckas med detta, typ applicera det med en våt make up svamp.. 

Detta har snabbt blivit en del av min vardagliga make up och jag gillar det som tusan. Helt klart en av sommarens måsten för mig. Absolut en ny favorit hos mig! Min är i nyansen 03.

Ett Honey Bronzing puder kostar 175 kronor och finns i The Body Shops butiker eller i deras webshop.

Vad tycker ni? Gillar ni den nya förpackningen? Ni som provat dessa, gillar ni dom?Visst är det fint mönster?

Här är pudret swatchat på bar hud, jag har även packat det i flera lager.

Honey Bronzing Powder from The Body Shop has got some new packaging. I really prefer this new to the old one. The powder comes in four different colors, some a bit warmer and some a bit colder. This has definitely come to be a favorite of mine. I don't think that I want to be without this, EVER! 

2 kommentarer:

Skriv gärna något snällt här, det gör min dag! =)
Jag svarar på kommentarer här i fortsättningen då det blir lättare för alla att hänga med i vad som sägs här då!