fredag 26 februari 2016

Daisy Beauty Cruise 2016 Del 2

Efter frukosten så var det dags att börja med presentationerna. Chefredaktör Kicki började med en kort presentation av Daisy Beauty och gick därefter på aktuella trender. 

Vi kommer att se mer och mer tekniska lösningar på en del saker inom skönhetsbranschen, ekologiska och naturliga produkter ökar och ökar, vi kommer att se mer nischparfymer, mer "verktyg" eller tillbehör och konsumenter är mer och mer intresserade av ingredienser.

Daisy Beauty Cruise 2016
Frukt fanns i massor 

Presentationer

Efter Kickis presentation så var det dags för Lumene, Misme och Ola höll i en mycket intressant presentation. Jag tycker alltid att det är spännande att lära känna ett märke mer. Det pratades den del säljstatistik i Sverige och vi fick även en liten förhandstrevare om vad som kommer att komma från märket framöver. 

Lumene
Lumene

Lumene använder sig främst av nordiska ingredienser så som hjortron och hallon. Lumene vill göra så bra produkter som möjligt, utan en massa onödiga tillsatser. 
De nyheter som vi kommer att se snart är till exempel Artig glow lip gloss & lip oil som lanseras i April. 14 nya nagellacksfärger en massa nya ögonskuggor och mörkare foundations. 

Lumene Bright Now
Lumene

Lumene Bright Now Vitamin C Hyaluronic Essence
Lumene Bright Now Essence

Efter Lumenes presentation var det dags för lunch och därefter en Private shopping i taxfreen! Det var bara vi skönhetsbloggare och journalister där. 

Loreal Men Expert
Loreal Men Expert

Sedan var det Loreal Men Expert som berättade om sin nya serie Hydra Power. Man pratade även om att det är bara 16 % av män som faktiskt köper sin hudvård själv. När män letar hudvård ska det helst vara så enkelt som möjligt och ge resultat direkt, därav är det vanligt att man hittar mentol och andra lite kylande ingredienser i manlig hudvård. Då känns det ju att något händer. 

I Love My Muff
I Love My Muff

I Love My Muff är ett märke jag faktiskt aldrig hört talas om. Det är en intimhygienserie med mycket naturliga ingredienser, man tillagar alla produkter för hand, jag tänker mig lite som Lush fast inte så spejsat. Det finns några få olika produkter i serien, en mild rengöring, en lotion, en lugnande spray och så wipes som man kan ha när man är på resande fot. 
Det finns två olika dofter att välja på, en som doftar lite av lavendel och känns lite "spa-ig" och en med bland annat ylang-ylang som doftar mer sött. 

Clean Reserve
Clean

Sist ut bland presentationerna var Clean som pratade parfymtrender och visade Cleans helt nya serie Reserve. 
Parfym layering är något som kommer att komma mer och mer, alla vill vi hitta vår "egna" speciella doft. Då är layering något man kan experimentera med. Vi går ifrån "kändis-parfymerna" mer och mer. Clean Reserve består av nio dofter med just det här med att hitta sin egen doft och layering i åtanke, blanda dofterna med varandra eller nöj dig med en av dofterna. 
Alla nio dofter fanns på plats att dofta på och jag hittade ingen jag inte gillade. Alla dofter är helt otroliga. Jag rekommenderar verkligen att dofta på dom när dom släpps vecka 11. 
Clean har ett stort miljötänk när de producerar sina produkter, alkoholen i parfymerna kommer från majs och av restprodukterna från detta görs cellofanet som sedan används runt förpackningen. 

Efter alla presentationer var vi framme i Åbo och gick på bussen som tog oss till Spa hotellet Nådendal. Där trerätters middag väntade. 
Det var en otroligt lärorik dag med massa intressanta märken och personer. Trött, mätt och lycklig gick jag till hotellrummet för en god natts sömn. 

Day 1 of the cruise, a whole lot of presentations from different brands. So interesting. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna något snällt här, det gör min dag! =)
Jag svarar på kommentarer här i fortsättningen då det blir lättare för alla att hänga med i vad som sägs här då!