söndag 26 maj 2013

Recension Vision Dry Schampoo for brown hair

Under den senaste tiden har jag använt och testat Visions torrschampo för brunt hår. Det har en brunaktig ton, vilket jag förmodar är för att det är för brunt hår, här får man vara lite försiktig så man inte råkar spraya sig själv över hela örat för då blir det brunt. Det doftar fräscht och jag tycker flaskan är snygg och stilren. 
Jag har använt detta för att fräscha upp håret mellan tvättar, för att kunna dra på att tvätta håret ytterligare en dag. Håret blir inte alls dassigt eller grått, däremot så blir håret något matt. Känslan som blir i håret efter att jag spayat torrschampot i håret är ungefär den samma som man får av Dust It, lite strävt. Jag uppskattar inte den känslan jättemycket hos ett torrschampo för att det sprayar jag i princip i hela hårbotten, det kan göra att den sträva känslan blir lite too much. Förutom att det ger en sträv känsla så gillar jag doften och håret klarar sig en dag till utan tvätt.


Betyg: 3/5
Pris: 139 kr/ 200 ml

I've tried this dryschampoo from Vision haircare out for a while now and feel like I can review it for you. I think it's a good dryschampoo, it's refresches you hair, and you can wait to wash it for another day. This one is for brown hair so it has a brown tint to it. The only thing I don't really appreciate is that it gives the same texture as Dust It to the hair, I don't like that for a dryschampoo. Other than that it's a nice dryschampoo. 

2 kommentarer:

  1. Jag störtgillar det här! Mitt favorit torris :)
    Har dock inte använt det på länge då jag inte orkat kolla upp om det är godkänt enligt Balsammetoden ;)

    SvaraRadera
  2. Jo jag gillar resultatet men inte känslan som blir utav det. Du får gärna berätta om det är godkänt eller inte när du fått reda på det :)

    SvaraRadera

Skriv gärna något snällt här, det gör min dag! =)
Jag svarar på kommentarer här i fortsättningen då det blir lättare för alla att hänga med i vad som sägs här då!