tisdag 26 november 2013

Burt's Bees Almond & Milk Hand Cream

Almond & Milk hand cream från Burt's Bees är gjord på mandelolja, vitamin E och bivax och är en helt naturlig produkt. Den ska återfukta torr hud och göra händerna mjuka och lena.

Det första jag vill säga är: Herregud, den här förpackningen är ju hur fin som helst! Ok, nu till själva produkten. Handkrämen är väldigt rik och har en tjock konsistens. Det översta lagret var i lite annan konsistens än det som var under och jag upplevde det översta som väldigt klibbigt, jag fick faktiskt torka av händerna med en handduk. När det väl var borta så är krämen bättre, men den är fortfarande ganska klibbig. Den doftar också väldigt starkt av bittermandel, bra att veta om man har problem med starka dofter.

Krämen är dock väldigt återfuktande och händera blir väldigt mjuka. Jag har främst använt denna till natten då den är så tjock och lite klibbig, har vaknat upp med mjuka sköna händer. Jag skulle inte köpa den igen dock då jag stör mig lite på att den är klibbig. Men är man ute efter en riktigt återfuktande handkräm, kan tänka mig att denna är super mot självsprickor, och kan stå ut med doften så är denna riktigt bra. Trots att den har sina "flaws" men så är det ju med naturliga produkter. 

Burken är på 57 gram och kostar 119 kr på Kicks.

Har ni provat den? 
Almond & Milk hand cream from Burt's Bees is a really thick and almost sticky hand cream. I don't like the stickiness at all but it does keep my hands really soft and nice. Don't care much for the bitter almond scent ether but it does do a great job keeping the hands moisturized. And it's a natural product and that's always a plus!

2 kommentarer:

  1. Vilken jättesöt burk men usch vad jag ogillar allt klibbigt :/

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag vet, men den funkar rätt bra att använda innan man lägger sig :)

      Radera

Skriv gärna något snällt här, det gör min dag! =)
Jag svarar på kommentarer här i fortsättningen då det blir lättare för alla att hänga med i vad som sägs här då!