söndag 10 november 2013

Recension Linda Mehren Brush Cleansing Soap

För en tid sedan så köpte jag den här rengöringstvålen för sminkborstar från Linda Mehren. Jag hade hört väldigt mycket bra om den så när jag sprang på den inne på Parelle så slog jag till. 125 kr kostade den mig.

Den doftar ganska svagt av citrus, vilket alla mina rengöringstvålar för sminkborstar, det är en hård tvål som kommer i en fin plåtburk.
När jag använder den plockar jag ur den ur burken och blöter ner borsten ordentligt, sedan gnuggar jag borsten mot tvålen. Det blir ett rikligt lödder och Oh.My.God. Borstarna blir kliniskt rena med en gång. Med mina andra liknande produkter måste jag tvätta borstarna både två och tre gånger för att alla sminkrester ska försvinna. Med denna tvättar jag dom en gång och alla blir som nya, till och med vita borstar.
När jag tvättat alla borstar torkar jag av tvålen med hushållspapper, låter den torka lite innan jag lägger tillbaka den i burken. Det är inte bra att lägga den där om den är blöt, blir en sörja när den aldrig torkar.

Jag är väldigt nöjd med den här och jag tycker att den är dryg, jag har haft den över ett halvår och mer än halva kvar. Jag tvättar mina borstar ganska ofta och de är många.

Jag kan verkligen rekommendera den här om man är ute efter en bra och effektiv rengöring för sminkborstarna.I've had this cleansing soap a while now, it's for your make up brushes. It's really effective, I only need to wash them once and they are as good as new. With my other similar products I need to wash my brushes both two and three times, so this is a good one!

2 kommentarer:

  1. Ska nog kosta på mig den där snart! Är så sugen och har varit det så länge!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja gör det, du kommer inte bli besviken :)

      Radera

Skriv gärna något snällt här, det gör min dag! =)
Jag svarar på kommentarer här i fortsättningen då det blir lättare för alla att hänga med i vad som sägs här då!