söndag 9 november 2014

Viva la Diva Smokey eyeshadow palette

Senaste tiden har Viva la Diva släppt en hel del spännande saker, jag är fortfarande väldigt nyfiken på paletten som är i samma storlek som denna fast neutral. En av de senaste sakerna de släppt är denna paletten med sex ögonskuggor. Smokey. Den innehåller allt man kan tänkas behöva för att skapa en smokey eyelook. 
Förpackningen är i hård kartong och har spets runt sig på utsidan. Ett litet förutser i plast som gör att man kan se alla skuggor även när den är stängd. 

Skuggorna är sex till antalet. Första skuggan är en mauve som är en mellanskugga, bra till att tona ut de andra med, denna är matt. Vi hittar en gunmetall grå skugga med skimmer. En svart skugga med silverfärgat glitter. En matt svart, en matt brun och en matt mörkblå. 
För 119 kr är detta en riktigt bra palette, en ögonskuggsprimer och den är hur bra som helst. Dock är det några av skuggorna som är lite mer svårjobbade än de andra, den svarta med glitter fäller en del glitter men det var ju väntat. Den matt svarta är inte jättebra och behöver byggas upp flera gånger för att få den jämn, jag upplevde även den skimriga grå skuggan som ojämn i pigmenteringen och svårare att jobba med. De resterande tre var enkla att jobba med. 
Konstigt med den matt svarta tycker jag då den i deras Nudie palette är hur grym som helst. 
Kort och gott man får mycket för pengarna ovh med en primer under kommer man inte att bli besviken. Swatchen är gjord på bar hud. 

A new eyeshadow palette from Viva la Diva that is good. Perfect for smokey eyes. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna något snällt här, det gör min dag! =)
Jag svarar på kommentarer här i fortsättningen då det blir lättare för alla att hänga med i vad som sägs här då!