måndag 11 februari 2013

Ny frisyr

Eller ny och ny, men nyklipp iallafall. Jag hör till dom som inte tar mig till frisören så ofta som jag borde, var nog tre månader sen sist. På den tiden hinner mitt hår att bli väldigt långt, särskilt i nacken där det får en fin böj utåt. Så det var verkligen dags för en uppfräschning. Jag känner mig alltid lite obekväm när håret är nyklippt, gör ni det också? Men efter några tvättar och då jag stylar det själv så brukar det kännas bättre.
Jag färgar inte mitt hår men har funderat på att göra det den sista tiden. Hur gör ni? Färgar ni eller har ni er naturliga hårfärg?

7 kommentarer:

 1. Vad fin du är :) Kort hår klär dig verkligen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh men tack så mycket! Så glad jag blir :)

   Radera
 2. Jag färgar mitt, har gjort det sen jag var 13- 14 :)

  SvaraRadera
 3. Håller med Honi, fin du är! Färgen är fin också tycker jag, du behöver verkligen inte färga det. Själv färgar jag mitt, jag är väldigt grå. Det blir inte lika roligt när man måste. Visst kan jag ha det grått, men jag tycker jag ser äldre ut då. Har bara problem att hitta en bra färg, alla nyanser täcker inte grått till 100%. Ack ja, sådana problem man har! /Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men tack så mycket söta du :)
   Har jämnt mig lite grå på sista tiden så därför jag funderar på att färga det. Men bytte färg på brynen med så nu känns det lite mindre grått :) jag förstår att de flesta inte täcker grått helt då grå strån har svårt att ta upp pigment.. Dessa ilandsproblem ;) jag kommer med största sannolikhet att färga mitt när det blir grått med!

   Radera
 4. Ja, man känner sig liksom ... "bar" när man precis har klippt sig. Men det blev jättesnyggt, som Honi sa högre upp i kommentarerna: Kort hår klär dig! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja precis så känner man :)
   Tack så mycket fina du :)

   Radera

Skriv gärna något snällt här, det gör min dag! =)
Jag svarar på kommentarer här i fortsättningen då det blir lättare för alla att hänga med i vad som sägs här då!