onsdag 17 april 2013

Detangler

Jag har varit inne på att köpa en Tangleteaser ett tag nu. Så av en händelse så råkade denna variant korsa min väg. Så jag tänkte att jag lika väl kunde prova denna. Den kallas Detangler och piggarna ser precis ut som på en tangleteaser, denna har ett annorlunda handtag bara. Jag har använt den i kanske en vecka nu och jag gillar den. Det enda jag har att kommentera är att piggarna har böjts lite. Antar att det är på grund av att de är mjuka för att vara skonsamma mot håret. Men om de redan böjts så känns det som man måste köpa en ny ganska snart. Ni som provat Tangleteasern har ni haft samma problem? Nästa gång kanske jag skulle prova en Tangleteaser ifall den är bättre på det viset?


This is my new hairbrush, it's called Detangler. Works the same way as the Tangleteaser just have a different handle. I find that the spikes are a bit soft so they bends abit. Otherwise I like it.

4 kommentarer:

 1. Jag har alldeles för lite hår och för kort hår för att köpa den här, men har funderat på att köpa den till min bonusdotter....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja den är väldigt bra så det tycker jag du gör rätt i :)

   Radera
 2. Jag köpte en liknande, men den var stenhård. Köpte den på nätet så hade ingen möjlighet att prova innan. Min mamma, som har tunt och kort hår, fick ta över den för den gjorde för ont på mig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj vad tråkigt :( denna gör verkligen ite ont iaf :)

   Radera

Skriv gärna något snällt här, det gör min dag! =)
Jag svarar på kommentarer här i fortsättningen då det blir lättare för alla att hänga med i vad som sägs här då!