onsdag 10 april 2013

Vision Haircare

Förra veckan hittade jag detta i min brevlåda. Trevliga produkter från Vision Haircare, ett svenskt märke som är gjorda för att passa oss här och i vårt klimat. Vision själva berättar att produkterna har enkla namn så man som komsument enkelt kan förstå vad de olika produkterna är till för. De har inga långa fraktled, då de tillverkar produkterna i Sverige, detta innebär att både miljö och tid sparas. Genom att slippa dyra melanhänder kan de också erbjuda ett bra pris. Alla produkter innehåller vårdande ämnen samt UV-skydd. Produkterna kommer även att få nya förpackningar, de nya är på min bild längre ner.

Jag har fått hem torrshampot för brunt hår, en balsaminpackning, jag skulle även fått en saltvattenspray men den hade gått sönder i frakten så det var slatvattenspray all over the place när jag öppnade paketet. Balsaminpackningen har jag inte testat än, den innehåller bl.a. nattljusolja, det ska bli kul att prova den. Den är på 150 ml och kostar 129 kr. Torrschampot har jag hunnit prova en gång och det verkar riktigt bra, det är på 250 ml och kostar 149 kr.

Jag tycker överlag att priserna på produkterna är bra för att vara frisörprodukter, jag ska testa dessa två lite mer och återkommer med recension.


I got some new haircare products in the mail the other week. Vision haircare is a swedish salonbrand. I got a conditioner masque and a dryschampoo for brown hair. I will test them out and get back with a full review for you.

4 kommentarer:

 1. Kul med nya produkter, blir roligt att se vad du tycker om dessa. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är något visst med nya produkter :)

   Radera
 2. Oooh, väntar med spänning på recension. Älskar att de produceras i Sverige, mer sånt vill vi se =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kommer så fort jag testat dom lite mer :) ja jag tycker det är bra att det produceras bra produkter här i Sverige med :)

   Radera

Skriv gärna något snällt här, det gör min dag! =)
Jag svarar på kommentarer här i fortsättningen då det blir lättare för alla att hänga med i vad som sägs här då!