torsdag 12 februari 2015

Crazy Rumors Lip balm Mocha

Jag har hört massa bra om Crazy Rumors läppbalsam och var väldigt glad när ett av dom hade hittat hem till mig. Dock blev glädjen väldigt kort då jag snabbt såg att doften/smaken på detta var Mocha. Typ den värsta jag kunde fått, dricker inte kaffe och gillar inte kaffe så detta doftade jag på och konstaterade att nej, det kan jag inte använda. Så tråkigt då jag sett fram emot det. Men jag vet att det finns hur många olika smaker som helst så jag får ta och skaffa mig en som jag tror faller mig bättre i smaken. 

Det enda stället jag vet som säljer dessa är en sida som heter Turkos. Dock verkar det som de bara har Mocha smaken inne just nu. Kostar 49 kr på hemsidan.


I've heard so many good things about a brand called crazy rumors. Their lip balms are super good, or so I've heard. I was thrilled when I found one in my mail not so long ago. But short was my happiness cause I soon realized that the scent of this one was Mocha. I don't drink coffee and I don't like coffee. So this one really is not my thing. I get kinda noxious when I smell it. So disappointed cause I wanted to try it. But well I just have to pick another scent that I think I'm going to enjoy more. I just have to find a store that sells them. 

1 kommentar:

  1. Så synd att du fick Mocha(hade nog inte gillat den heller) men läppbalsamet är bra så du kanske kan testa den i en annan smak? Jag har ett i Cola, mums :D

    SvaraRadera

Skriv gärna något snällt här, det gör min dag! =)
Jag svarar på kommentarer här i fortsättningen då det blir lättare för alla att hänga med i vad som sägs här då!