onsdag 25 februari 2015

Make up store Passionate

Februari looken hos Make up store heter Passionate och går i sotade ögon och glossiga röda läppar. Jag har fått hem delar av kollektionen för påseende och tänkte visa dom i det här inlägget. 

Förpackningarna har fått sig ett ansiktslyft och är fyrkantiga med krokodilmönster på, även de pressade skuggorna har detta mönster. Jag gillar de nya förpackningarna, väldigt förvaringsvänliga och själva skuggan ska gå att plocka ur, fast jag vet inte riktigt hur. 
De känns något plastiga och är väldigt lätta. Dock så är det en stor förbättring mot de gamla så tummen upp för det. Läppglanset heter Amaranth och har en rosa-röd färg med skimmer i lite olika färger, skimret är inget man känner av på läpparna dock. Doften går åt kola hållet men jag upplever inte doften som för stark. Inte så jätte klibbigt, vilket alltid är positivt för min del. Och jag älskar färgen, den är helt fantastisk. Kolla swatchen nedan. Här ser ni en av de tre skuggorna, Kakaw, en matt brun skugga. Ni kan även se mönstret i skuggan, jag tycker det är en kul grej. 


Här ser ni de tre skuggorna som ingår i kollektionen, Muffin, Kakaw och Pollution. Muffin är den enda med skimmer, den är perfekt som highlighter både till ögonen och ansiktet. Pollution var den enda skuggan som inte applicerade helt jämnt, de andra två applicerade väldigt jämnt och fint. 

Den sista produkten i kollektionen är nagellacket Hanna, som jag inte har hemma. Jag tycker det är en väldigt basic kollektion men super fin. Känns väldigt bra sammansatt. 

Har ni hunnit kika på kollektionen och de nya förpackningarna? Vad tycker ni om dom? 

Passionate is the look of February from Make up store. A nice little collection that's very basic. But I really like it. 

1 kommentar:

  1. Skuggorna har jag sedan tidigare, men läppglanset sere riktigt nice ut!

    SvaraRadera

Skriv gärna något snällt här, det gör min dag! =)
Jag svarar på kommentarer här i fortsättningen då det blir lättare för alla att hänga med i vad som sägs här då!