fredag 2 oktober 2015

Essie Hösten 2015 Leggy Legend

Den här veckan blev inte alls som jag hade planerat, har helt enkelt haft lite för mycket att stå i så det blev en liten ofrivillig paus här på bloggen tyvärr. 

Essies höstkollektion bjuder på murriga färger som känns helt rätt i höst. Vi hittar allt från klassiskt rött till skimrande blått och metallisk koppar.

Essie Höst 2015 Leggy Ledgend
Tre av lacken är helt vanliga krämlack, Color Binge som är ett klart rött lack som drar lite mot orange, With the Band som är en lite mörkare röd och In the Lobby som är ett mörkt plommonfärgat lack.


Essie Bell Bottom Blues 
Bell Bottom Blues är ett mörkt blått lack med massor med fint skimmer vilket ger lacket ett vackert djup på nageln. Detta gör sig lika bra blankt som det gör sig med ett matt överlack.


Essie Frock'n Roll
Frock'n Roll är ett väldigt mörkt nästan svart lack med skimmer som skiftar i färg beroende på ljus. De färger jag ser är lila, grönt och silver. Mycket snyggt.

Essie Leggy Ledgend
Sist har vi lacket som namngett kollektionen, Leggy Legend. Som är ett kopparfärgad lack med små små flecks som drar lite åt rosa. Detta lacket är också sjukt fint.

Jag tycker som jag nämnde innan att kollektionen känns helt rätt för hösten 2015. De två lacken jag inte är super pepp på är Color Binge och With the Band, resten tycker jag ser hur fina ut som helst. Har ni någon favorit i kollektionen? 

Loving the fall collection from Essie right now. The colors feels just right for this fall. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna något snällt här, det gör min dag! =)
Jag svarar på kommentarer här i fortsättningen då det blir lättare för alla att hänga med i vad som sägs här då!