tisdag 25 mars 2014

Make up store Eyedust Umber & Sparkle

I samband med Deluxe kollektionen släppte Make up store två nya nyanser av deras lösa ögonskuggor eyedust. De två nya nyanserna heter Umber och Sparkle. Dessa lösa ögonskuggor kommer i runda dosor med den vanliga locket med plastångjärn. Inuti så har de även ytterligare ett snurrlock, man vrider på locket så öppnas ett litet hål där man för ut skuggan. Detta är jättebra då det gärna yr skugga överallt om man inte säkrar den.Umber är en kall brun skugga med massor med skimmer i bland annat guld. Skuggan är väldigt rik på pigment och är väldigt lättjobbad. Umber är väldigt fin ensam på locket och passar även ihop med andra skuggor. En väldigt mångsidig skugga.


Sparkle är en skugga som ser ut att ge mer färg, om man tittar ner i burken där den är väldigt korall-rosa med massa skimmer. Väl på huden så blir den dock ljusare, väldigt fin då den ger antydan till färg och massvis med högreflekternade skimmer. 

Jag har så svårt att välja en favorit av dessa två då båda är riktigt snygga och användbara. Så i mitt tycke så är båda dessa riktiga guldkorn. Dessa kostar ca 135 kr styck och finns ute i butik nu. 

Vilken är er favorit av dessa två?

Umber & Sparkle are two new eye dusts from Make up store. Love both of these. Easy to work with and aplies even on the lids. Sparkle looks like it's supposed to give more color in the pot than it actually does on the skin though. But i does look awesome on the skin.

1 kommentar:

Skriv gärna något snällt här, det gör min dag! =)
Jag svarar på kommentarer här i fortsättningen då det blir lättare för alla att hänga med i vad som sägs här då!