söndag 30 mars 2014

Blax Hårsnoddar

Jag har varit nyfiken på dessa hårsnoddar från Blax ganska länge och blev väldigt glad när jag sprang på dom på mitt lokala Kicks. De finns i lite olika färger, jag valde svarta, och de ska i princip vara outslitbara. De ska inte tappa sin elasticitet och de ska inte gå sönder, de sliter inte på håret. Har man väl satt upp en snodd så sitter den faktiskt där den ska. 
Jag är väldigt positivt överraskad av dessa, de drar inte heller i håret när man tar ur den.
Det låter som en reklam men jag har faktiskt bara positiva saker att säga om dessa små snoddar. 
De är lite dyrare dock, ca 70 kr för åtta stycken. Men de håller ju en evighet så bara man inte tappar bort dom så känns det som man har för lång tid framöver.

Kan verkligen rekommendera dessa om ni brukar sätta upp håret.
Eller har ni redan provat dom? Gillar ni som lika mycket som jag?These Blax hair ties are amazing, they do exactly everything it says to. Love these a whole lot and I can really recommend these if you like to wear your hair up.

6 kommentarer:

 1. Aldrig testat dessa och med tanke på att mina katter snor alla mina hårsnoddar så håller jag mig till Kicks 15 krs snoddar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh det förstår jag, har ju inte det problemet så funkar ju med dessa för mig :)

   Radera
 2. Har tänkt köpa sådana till min dotter, men det har inte blivit av. Tack för tipset om Kicks, ska kolla i butik!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja gör det jag blev lite förvånad när jag faktiskt hittade dom i butik :)

   Radera
 3. Älskar verkligen dessa! Håret sitter verkligen uppe hela dagen istället för att behöva gå och slita i det. Fick dock lite skäll av en frisör då hon sa att dessa var det sämsta man kunde ha i håret. Men tappar inte längre ett enda hårstrå när jag tar ut dessa, så jag kommer att fortsätta med dem :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sa hon varför det var så dåligt? Jag har i vilket fall inte märkt något som helst slitage på mitt hår sedan jag började använda dessa :)

   Radera

Skriv gärna något snällt här, det gör min dag! =)
Jag svarar på kommentarer här i fortsättningen då det blir lättare för alla att hänga med i vad som sägs här då!