lördag 15 mars 2014

Make up store Bittersweet lipstick

Läppstiftet som lanseras med Make up store's kollektion Deluxe heter Bittersweet och är en neutral rosa nyans med en glossig finish. 


Stiftet kommer i en svart hylsa med snäpplock, hylsan är den större modellen och är ganska tung. Jag tycker den känns rejäl.


Stiftet som är fritt från doft och smak känns mjukt och behagligt på läpparna. Stiftet är semi-skirt vilket gör detta stiftet extremt lättburet. Som ni ser på swatchen så är detta ett my-lips-but-better stift och på mina ganska pigmenterade läppar är detta ett perfekt nude stift eller vardags stift, det passar verkligen till allt. Trots att det ser lite tråkigt ut i sin hylsa så är detta helt klart ett av mina nya go-to och kvalar in bland favoriterna. 
Bittersweet finns ute i butik från och med Mars och kostar 170 kr.

Bittersweet from Make up store's Deluxe collection is a perfect my-lips-but-better and it goes a bit towards nude on my pigmented lips. This goes with everything and I really love this lipstick. It goes on smooth and even and it has a bit glossy finish. 

1 kommentar:

 1. Tänkte bara tipsa att jag just nu kör en tävling där du kan vinna valfritt LAYLA läppglans från Highgrade.se :)
  Så passa på att kolla in tävlingen:
  http://www.domkallarmighannes.com/2014/03/tavvling-vinn-ett-valfritt-layla.html

  Gillar du inte sådana här kommenterar eller redan fått en liknande så ber jag om ursäkt och hoppas att du får en bra dag:)
  kram


  SvaraRadera

Skriv gärna något snällt här, det gör min dag! =)
Jag svarar på kommentarer här i fortsättningen då det blir lättare för alla att hänga med i vad som sägs här då!