tisdag 11 mars 2014

IsaDora Multivitamin gloss Lychee

Multivitamin glossen från IsaDora har kommit att bli en favorit och har en given plats i min väska. Det ligger alltid en eller två av dessa i väskan. Senaste tillskottet är ljusrosa Lychee som är ett ljusrosa gloss med svagt skimmer
Applikatorn är en klassisk i filt men i lite annan form än den vanligaste. Den är lite paddelformad och platt på båda sidor men den är enkel att använda.


Som ni ser så ger det inte jättemycket färg utan den tar nästan bort lite av min egna läppfärg till lite mer nude med skimmer. Glosset känns inte så klistrigt, lite klistirgt är det men inte alls farligt, och det sitter på ganska länge om man inte äter eller dricker mängder. 

Jag gillar som sagt dessa gloss och Lychee är inget undantag. Doften är lite fruktig men inte överväldigande eller så att det stör. Dessutom återfuktar det mina läppar väldigt bra. Dessa gloss finns bland annat på Kicks eller i daglivaruhamdeln och kostar ca 119 kr styck.

This is my newest color of the Multivitamin gloss from IsaDora, Lychee. It's a pale pink with some shimmer, it washes out my own lip color to a nudish color and I like it a lot.


1 kommentar:

Skriv gärna något snällt här, det gör min dag! =)
Jag svarar på kommentarer här i fortsättningen då det blir lättare för alla att hänga med i vad som sägs här då!