onsdag 16 april 2014

Make up store Poetic

Aprils kollektion hos Make up store heter Poetic och inspirationen är blommor och fjärilar.  Vi ser färgstarka ögonskuggor och tjusiga nageldekorationer. 


Nedan ser ni de produkter jag har fått hem för test ur kollektionen.


Ögonskuggorna Tiffany, Harlequin och marble eyeshadow Rosso Asiago


Lipstick Watermelon

Swatch Tiffany eyeshadow

Swatch marble eyeshadow Rosso Asiago

Eyeshadow Harlequin

Swatch lipstick Watermelon

De nageltillbehör som jag fått för påseende ser ni nedan. Jag tycker de är otroligt söta, det enda jag kan säga något om är att jag tycker de är lite i största laget. De känns snarare vara till för ren nail art än en snygg accent eller dekoration. Men dottingtoolen är superbra.

Nail deco Butterfly

Nail deco Flower

Nail art pen

Mina absoluta favoriter ur denna kollektionen är utan tvekan marble eyeshadow Rosso Asiago, eyeshadow Tiffany, lipstick Watermelon och nail art pen. Hela kollektionen finns ute i butikerna sedan 1:a april. Har ni handlat något ur kollektionen eller planerar ni handla något? Berätta gärna.

New collection from Make up store called Poetic. Lovely eyeshadows, lipstick and nail art. Really nice spring collection. I especially love the marble eyeshadow Rosso Asiago.


2 kommentarer:

  1. Såå snyggt läppstiftet är! Är det sådär lite transparant? Stiftglosss liksom. Ser ut som den perfekta vår/sommarfärgen! Vilket HA-begär jag fick nu!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja man kan lägga det så om man inte kletar på för mycket, jag tycker det är snyggast. Men det är ju en smaksak och det går att få det helt täckande om man vill det också :)

      Radera

Skriv gärna något snällt här, det gör min dag! =)
Jag svarar på kommentarer här i fortsättningen då det blir lättare för alla att hänga med i vad som sägs här då!