fredag 3 oktober 2014

Bobbi Brown Long wear gel sparkle

Den 6 oktober kommer vi kunna hitta dessa i Bobbi Browns diskar. Vad är det då? Jo dessa är hybrider mellan gel eyeliner och ögonskugga. Man släpper 5 olika nyanser samt tillhörande borste. Jag har fått hem Thunderstorm och Sunlit Bronze för påseende. 


Bobbi Brown skapade dessa med den moderna kvinnan i fokus. Ville få fram en duo produkt med samma formula och funktion som deras populära Long wear gel eyeliner. Produkterna är vattenfasta, crease:ar inte, lång hållbarhet och är lätta att tona ut. 


Förpackningarna är i glas och känns tunga och lyxiga. 


Alltså ser ni vad fint de swatchar? Dessa skuggor/liners är helt fantastiska. Glittret sprids jämnt och fint vid applicering och i och med gel formulan så faller det inte heller ned på kinderna. Jag har provat dessa främst som eyeliner och de sitter bra hela dagen. Jag är helt såld på dessa. Tänk vad snygga de kommer vara i höst och vinter. 


Penseln som är tänkt att använda med produkten är tvåsidig och har en lite finare ända för liner och en lite tjockare för att använda om man vill använda produkten som skugga. Jag tycker penseln är riktigt bra till de här två produkterna. Funkar jättebra både till liner och att applicera den jämnt som en skugga. Dock har jag använt fingret om jag vill tona ut kanten lite. 

De färger som kommer släppas är:
Night Sky
Thunderstorm
Sunlit Bronze
Smokey Topaz
Midnight Forest
De kommer att ligga på 275 kr styck, penseln kommer ligga på 465 kr. 

Swatching the new Bobbi Brown Long wear gel sparkle in Sunlit bronze and Thunderstorm. Just look at the swatch! Amazing colors, and the glitter. It's perfect. No fall down at all. And it stays on all day long. I'm so loving these. 3 kommentarer:

  1. Ojoj så snygg Bronze är då! Wow! Ger hög vill-ha-faktor och jag tycker dessutom att gelliners är riktigt roliga och oftast lätta att både jobba med o att variera som ögonskugga! :)

    SvaraRadera

Skriv gärna något snällt här, det gör min dag! =)
Jag svarar på kommentarer här i fortsättningen då det blir lättare för alla att hänga med i vad som sägs här då!