lördag 3 januari 2015

The body shop Hemp

Den 26 december utökades The body shop's serie hemp med ytterliggare en produkt, Soap on a rope. Vilket är en hård tvål med ett rep som sitter i den. Väldigt smart så man kan hänga den på tork eller i duschen eller vad man nu vill. 
Den nya tvålen innehåller ren hampafröolja som verkar fuktighetsbevarande samt rengör milt och skonsamt. 

I samband med att den nya tvålen släpps vill man passa på att uppmärksamma resten av hemp serien. 

Jag har faktiskt bara provat handkrämen från serien tidigare, den är jättebra som återfuktare men är inte helt överens med doften. Dock tycker jag att om den är riktigt bra så gör mig inte doften så mycket, då jag inte tycker illa om doften jag tycker bara inte den är jättegod. Visst är tvålen fin? Ser ut som ett hampablad. Jag tycker serien doftar lite örtigt och jordigt. En unisexdoft om ni frågar mig. 

I serien ingår även:
Hemp hand protector 100 ml 130 kr
Hemp body butter 200 ml 185 kr
Hemp foot protector 100 ml 130 kr
Hemp lip protector 4,2 g 75 kr
Hemp face protector 50 ml 160 kr
Hemp intensive hand butter 100 ml 140 kr
Hemp soap on a rope 125 kr

Ska bli spännande att prova läppbalsamet och fot krämen från serien. Jag har inte tittat särskilt mycket åt just hemp serien så ser fram emot att prova den. 
Har ni provat något ur serien? Har ni någon favorit?

The body shop launches a new product in their hemp serie. Soap on a rope. Which is a hard soap with a rope attached to it, so that you can hang it to dry and stuff. I love how the soap looks like a hemp leaf. And they also sent me the entire hemp collection so I'm excited to try it out. 


1 kommentar:

  1. Jag klarar verkligen inte av doften på den här serien tyvärr :( Jag har gett bort alla produkter utom ansiktskrämen,den är faktiskt riktigt bra och doftar nästan inget alls :D

    SvaraRadera

Skriv gärna något snällt här, det gör min dag! =)
Jag svarar på kommentarer här i fortsättningen då det blir lättare för alla att hänga med i vad som sägs här då!