onsdag 5 februari 2014

Make up store Marble eyeshadow Volcano & Blue Venato

Med sin alla hjärtans dag kollektion Fusion släpper Make up store två nya marble eyeshadows, Volcano och Blue Venato. Precis som de andra marble eyeshadows jag provat så är dessa mjuka och sjukt lättarbetade. De har väldigt bra pigmentering och båda har en skimrig finish.

Volcano

Volcano

Volcano

Volcano blir inte riktigt så som jag föreställde mig när jag tittade på den i pannan. Jag hade väntat mig något mer varmt rosa aktigt tror jag, men den är en sjukt fin lila. En ganska smutsig lila med något svagt gulligt skimmer, verkligen jättefin.

Blue Venato

Blue Venato

Blue Venato

Precis som med Volcano hade jag väntat mig en annan färg mot vad den blir när man swatchar den. Den här trodde jag skulle gå lite mer i grått än den gör, men istället är det en superfin isblå nyans men med lite lite grått i. 
Jag vill säga att jag inte på något sätt är besviken på skuggorna då de är jättefina och har bra egenskaper, jag ville bara nämna att jag trodde de skulle ha en annan färg. Hur som helst det är väl det som är det fina med såna här marble skuggor? Jag är väldigt förtjust i dessa, särskilt Volcano.

Dessa finns i butik och kostar ca 140 kr styck.

Blir ni sugen på någon av dom?

Two of the eyeshadows from Make up store Fusion collection. Really love these two Volcano and Blue Venato. 2 kommentarer:

  1. Så himla tjusiga de var - men jag håller med dig, hade förväntat mig andra nyanser. De är ändå väldigt läckra!

    SvaraRadera

Skriv gärna något snällt här, det gör min dag! =)
Jag svarar på kommentarer här i fortsättningen då det blir lättare för alla att hänga med i vad som sägs här då!