lördag 30 maj 2015

IsaDora Eyeshadow Quad Dragonfly

Som många av er säkert redan vet så har IsaDora gjort om formulan på sina ögonskuggor. I samband med detta gjorde man även om utformningen på förpackningen av deras quads, den blev lite mer kantig. 
Formulan på ögonskuggorna ska numera vara krämig och silkesmjuk, ha rikligt med pigment och vara lättjobbad. 
Jag har några av quadsen hemma och tänkte visa er Dragonfly som också är helt ny i sortimentet. Vi hittar såklart fyra olika nyanser i denna paletten. Samtliga är skimriga, det finns en ljusrosa skugga som nog funkar som highlighter på de allra flesta, kanske att den blir lite för mörk om man är riktigt riktigt ljus i huden. Sedan har vi en ljus beige-guld färgad skugga som är väldigt fin, en ljus grön som drar mot minthållet och till sist en klarblå skugga, i mina ögon så är detta en ljusare varsin av klarblå. Jättevacker färg. 


Ovan ser ni skuggorna swatchade på bar hud. Den skuggan med mest tryck i är den beige-guldiga, de andra går också på jämnt och mjukt men har inte riktigt samma färgintensitet. En primer hade såklart gjort sitt men detta är inte några skuggor som har supermycket tryck i färgen. Däremot så är de jättefina och bra att arbeta med så vill man ha skuggor som kan ge ett mjukt intryck men ändå med färg så är dessa perfekta. Väldigt trevliga skuggor så tummen upp för den nya formulan som IsaDora har jobbat fram. 

Trying out IsaDora's new formulation on their eyeshadows. I've tried three of their new quads and this is one of them. So far I really like the new formula and the colors in this quad, the name of the quad is Dragonfly. Thumbs up for this. 

1 kommentar:

Skriv gärna något snällt här, det gör min dag! =)
Jag svarar på kommentarer här i fortsättningen då det blir lättare för alla att hänga med i vad som sägs här då!