lördag 16 maj 2015

BareMinerals California Bronze Multi effect bronzing trio

I år har BareMinerals släppt en limiterad palette med bronze-tema. Paletten är i hård papp och känns ganska rejäl, i locket hittar vi en spegel och det är tre olika puder i paletten. 


Paletten är superfin med guld, rosa och beige färger på utsidan. De tre nyanser vi hittar är en matt bronzer i färgen The Ocean View, en luminizer i färgen The Shining Moment och en bronzer med lite skimmer i färgen The High Dive. Alla puder är på 4 gram så de är ganska stora ändå, som jämförelse så är ett rouge från Make up store på 2,5 gram. 


Här ser ni swaches på de tre pudren, visst är de fina? Den matta är bra till både bronzer och contour, highlightern är perfekt när man har lite solbränna och vill ha något glowigt och den sista nyansen är en klassisk bronzer. Jag tycker att paletten är väl ihopsatt, för den är ju trots allt tänkt att använda under sommaren och våren och då är dessa färger jättebra. 
Paletten finns just nu att köpa på Kicks hemsida och kostar ca 445 kr. 

Swatch of this years bronze palette from BareMinerals. Love that it has a matte bronzer with a little bit more greyish tone, a golden highlighter and a classic bronzer with a little bit of shimmer. This is a perfect little bronze palette. 

2 kommentarer:

Skriv gärna något snällt här, det gör min dag! =)
Jag svarar på kommentarer här i fortsättningen då det blir lättare för alla att hänga med i vad som sägs här då!