måndag 29 september 2014

Pür Minerals Afterglow

Afterglow från Pür Minerals är ett highlighting puder med en neutral underton. De flesta highlighters brukar ha antingen en guldig eller rosa underton vilket gör det antingen kallt eller varmt. Just neutrala har jag tyckt varit svårt att hitta. 
Så Afterglow är ett väldigt välkommet tillskott till samlingen. 

Pudret innehåller bland annat vårdande shea smör. Det har bra med pigment och finishen blir jättesnygg. Perfekt för att ge lite lyster och mer liv till huden. Har snabbt blivit en stor favorit. Kostar ca 295 kr. 
Pür Minerals Afterglow is a highlighting powder with shea butter. It has great pigmentation and the result is amazing. Perfect to give life and glow to dull skin. 2 kommentarer:

  1. Jag läser mer o mer bra utlåtanden om Pür minerals produkter och har ännu inte testat nån! Eller jo, tror jag har ett läppglans! ;) Men om man vill prova på något mer ordentligt, har du något tips om en riktigt bra produkt som detta puder? Tack!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag gillar ju deras nya router, de är grymt bra, puder routen de i kräm har jag inte provat så kan inte uttala mig. Så älskar jag deras Hot rocks som jag haft ett tag nu, den funkar både som rouge och highlighter. Ögonskuggorna har jag inte heller provat.. Dock är deras nya läppstift riktigt bra med :)

      Radera

Skriv gärna något snällt här, det gör min dag! =)
Jag svarar på kommentarer här i fortsättningen då det blir lättare för alla att hänga med i vad som sägs här då!