måndag 22 september 2014

Clinique Chubby Stick Cheek Colour Balm

I början på Augusti lanserade Clinique en ny medlem i Chubby Stick familjen, Cheek Colour Balm. Det finns totalt fyra nyanser 01 amp'd up apple, 02 Robust Rhubarb, 03 roly poly rosy och 04 Plumed up peony. Stiften är rundade för en enkel applicering, är skira men går att bygga upp den täckning man vill ha. De blir inte kakiga, har non drying finish samt ger ett glow till huden. 

De innehåller bland annat Squalene och vitamin E som ska verka vårdande för huden, hjälper till att stärka hudens barriär, samtidigt som de är fukt, svett och vatten-resistenta. 

Jag har färgerna 01 amp'd up apple och 03 roly poly rosy att visa er.                                      

                                                    
                                                    
                              

                             
01 amp'd up apple, 03 roly poly rosy

På swatchen ser ni hur de ser ut innan man blendat dom, så man kan få bra med färg om man vill. Vid swatching ser de även lite glansiga ut, nästan som ett läppbalsam. Det försvinner när man blendat dom, jag använder en stippling borste till det. Jag ska erkänna att jag inte alls är någon stor användare av krämrouge men dessa har nog konverterat mig. De är lätta att använda och jag kan applicera dom på min mineral foundation och blanda ut med en borste utan problem eller fläckighet, de torkar ju aldrig riktigt helt men de känns inte kladdiga eller kletiga. Råkar man stöta i så beter de sig som de ppuderrouge jag provat, vilket är en hel del. Resultatet blir jämnt och fint. Av de två jag har provat så är 01 den neutrala medan 03 ger lite mer färg. 03 känns som den perfekta vinterkind färgen. Jag kommer kika på de andra två nyanserna i butik helt klart. Jag tycker även att de håller bra under dagen, har ej tränat eller liknande med dom på, men en arbetsdag håller de. 
Finns som sagt i fyra nyanser och kostar ca 260 kr. 

Trying out the new Cheek color balm från Clinique. I've tried the colors 01 amp'd up apple and 03 roly poly rosy. The 01 shade is a bit more natural colored and the 03 one has a bit more color to it. I think that the 03 color will be a perfect winter shade. 
I've nerver been a huge fan of cream blushes but these two are amazing to work with, they are easy to apply, the blend super easy and they stay on a whole day. Lovely.1 kommentar:

  1. Åhhh...att sånt stick vill jag ha i nyansen 01. Jättefint! Vad kostar det?

    SvaraRadera

Skriv gärna något snällt här, det gör min dag! =)
Jag svarar på kommentarer här i fortsättningen då det blir lättare för alla att hänga med i vad som sägs här då!