fredag 27 juni 2014

Sugar pear body butter & whipped sugar från Tvål

Jag har kommit fram till att jag gillar pärondoft, på handkrämer, body lotions osv. Tyvärr finns det inte jättemånga som gör produkter med just pärondoft, vad jag vet. 
Men Tvål har en serie som doftar helt fantastiskt gott av päron, påminner om päronglass. Jag har whipped sugar skrubben och body buttret i doften, som jag gillar dessa. Skrubben är en sockerskrubb med ganska ordentligt riv i, den lämnar huden jättemjuk och len efter användning. Sedan har vi kropps smöret med shea smör i, så fantastiskt bra den är. Jag brukar följa upp med det efter jag använt skrubben och huden blir ordentligt återfuktad och doftar underbart. Jag har bara bra saker att säga om dessa två, jag hade gärna haft en duschkräm i samma doft men är lite osäker på om jag sett någon på hemsidan. 
Skrubben blir din för 99 kr och body buttret kostar 129 kr i deras webshop. Där det finns allt för mycket att välja på. 

Ni är väl noga med att skrubba kroppen nu under sommaren?
These two body products from Tval is amazing. They have  a pear scent and they leaves my skin smooth as a babys butt. Love.

4 kommentarer:

 1. Så frestad jag blev nu!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe ja dessa är riktiga godingar :)

   Radera
 2. Jag är så sjukt sugen på att testa produkter från TVÅL men det kommer liksom inte alltid för mig, köper ju det mesta via Åhlens och Kicks.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja då blir det ju inte att man provar sånt som de inte har, men jag gillar dessa så jag tycker de är värda att provas :)

   Radera

Skriv gärna något snällt här, det gör min dag! =)
Jag svarar på kommentarer här i fortsättningen då det blir lättare för alla att hänga med i vad som sägs här då!