måndag 2 juni 2014

OPI Push & Shove

Push & Shove från OPI är ett så kallat kromlack, ur kollektionen i samarbete med Gwen Stefani. Det följer med ett särskilt baslack, Lay down that base, som hjälper till att få den kromade effekten. Det fungerar alltså inte med vilket baslack som helst. Baslacket måste torkat innan man lägger kromlacket annars finns risk att det spricker. 
Det hade tendens till att bli ränder i lacket när man lackar, men det mesta försvann när det hade torkat. Torktiden var bra, det torkade ganska snabbt med tanke på att man inte använder något överlack. 

Jag tycker detta är riktigt snyggt, jag brukar inte gilla silver så mycket, men detta är hur coolt som helst. Värt att tänka på är att det repas och slits väldigt snabbt. Men det gör inte något när det är så snyggt. Jag hade önskat att det fanns i guld och bronze också. Push & Shove is the chrome polish that was released with the Gwen Stefani collection. I really like this polish, it's so cool. And I usually don't care to much for silver. Two coats of this together with the base coat that came with it. It dries really fast so you have to be careful when you paint it on so it gets even quickly. 

6 kommentarer:

 1. Det här lacket är så magiskt snyggt att jag inte vet vart jag ska ta vägen.

  SvaraRadera
 2. Det där lacket är såååå snyggt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är riktigt snyggt och känns unikt med :)

   Radera

Skriv gärna något snällt här, det gör min dag! =)
Jag svarar på kommentarer här i fortsättningen då det blir lättare för alla att hänga med i vad som sägs här då!