lördag 31 maj 2014

IsaDora Savannah 2014

Ända sedan jag först såg promobilderna på Savannah kollektionen från IsaDora visste jag att jag ville ha paletten med fyra ögonskuggor (129 kr). Sedan såg jag lite swatches på olika bloggar och kände "meh" över den, tyckte den kändes lite mjäkig i färgerna. Men så såg jag den i butik och då kom ha begäret igen så jag slog till. Även nagellacket (69 kr) från kollektionen fick följa med mig hem. 
På mitt lokala Kicks var paletten slutsåld men som tur var fanns den på HM. Eyeshadow quad Savannah sunset (limited edition). Paletten innehåller en champagnefärgad skugga, en ljuspersikofärgad, en korallfärgad och en ljusbrun med inslag av lite rosa. Samtliga färger är skimriga och innehåller även lite större glitterpartiklar, dock inget jag upplever som jobbigt vid applicering. Men man får vara lite försiktig och jobba in skuggan i penseln ordentligt annars finns risk att det flyger och landar lite varstans i ansiktet. 
Skuggorna är väldigt lättjobbade och blir jämna och fina på huden. Jag hade dock gärna sett en lite mörkare kanske till och med matt skugga i den här kvartetten. Men man kan ju inte få allt. Kompletterar man med en mörkbrun matt skugga så har man helt klart en superfin kombination om ni frågar mig. Paletten är helt klart stjärnan i den här kollektionen!
Jag köpte ju lacket Savannah gold också, det är ganska likt det de lanserade för någon månad sedan, Ipanema Beach, men båda är väldigt fina och kommer vara väldigt snygga till lite brunare händer och fötter i sommar. 

Har ni köpt något från kollektionen? Något ni vill ha?

A really nice summery quad from the swedish brand IsaDora, the collection is called Savannah and is inspired by the desert and animals. Love the colors in the palette, though I think it would feel more complete with a darker maybe brown color in it. The color pay off is really nice. 

2 kommentarer:

  1. Den här paletten tycker jag bara är så otroligt jäkla snygg och jag är så otroligt jäkla ledsen att den typ är slutsåld överallt!!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja den verkar ta slut fort överallt, är glad att jag lyckades få tag i en :)

      Radera

Skriv gärna något snällt här, det gör min dag! =)
Jag svarar på kommentarer här i fortsättningen då det blir lättare för alla att hänga med i vad som sägs här då!