söndag 11 maj 2014

Beauty must haves våren 2014 hos The body shop

En rolig grej som The body shop har börjat med ganska nyligen är att varje säsong så lyfter de fram must have produkter från det permanenta sortimentet. Detta är alltså de produkter de säljer bäst av just denna säsongen, alltså på våren. 


Vitamin E face mist ger en snabb uppfräschning av huden. Den är perfekt till att fixera make up, den verkar fuktighetsbevarande och vårdande för huden. Den doftar milt men ändå fräscht. Jag gillar den väldigt mycket och har använt den flitigt sedan jag fick hem den. Jag ska dock erkänna att jag inte ens visste att den fanns innan. Men detta är en riktigt bra fuktspray. 130 kr för 100 ml.

Nutriganics Drops of Youth är ett serum som gör att huden ser slätare, fräschare och friskare ut. Massera in ett par droppar innan dag/nattkräm. Det säljs en flaska var 30 sekund, en väldigt populär produkt alltså. Jag har inte använt den så länge men jag gillar den verkligen. Den försvinner in i huden snabbt och lämnar ingen obehaglig hinna efter sig. 375 kr för 30 ml.

Honey Bronze Shimmering Dry Oil är en torrolja som skimrar i bronze och har en underbar doft av honung och monoi. Den ger lite lite färg och lyster till huden, huden blir återfuktad och smidig. Jag gillar verkligen den här också, den går in i huden snabbt och huden får lite färg och lyster. Jag använder den främst på armar, ben och dekolletage. Doftar så fantastiskt gott. 255 kr för 100 ml.

All in one bb cream är en vit kräm som förvandlas till en vårdande foundation. Pigmentfyllda kapslar släpper färg när de masseras på huden. Den ska anpassa sig till hudtonen. Det säljs en tub var 27:e sekund. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om den ännu, får prova den lite mer innan jag ger utlåtande. 200 kr för 25 ml.

Lip & cheek stain är en make up produkt för läppar och kinder. Den lämnar en fräsch och naturlig rodnad. Fungerar jättebra under läppglans. Jag brukar inte gilla sådana här produkter på kinderna, men på läpparna gillar jag den massor. Den ger ju lite färg som sitter bra under dagen, behöver bättre på någon gång bara. 155 kr för 8 ml.

Shimmer waves består av fem olika nyanser som går att användas var för sig eller alla tillsammans. Ger fin lyster till ansiktet. Finns i nyanserna 01 Bronze 02 Blush och 04 Apricot. Jag har ett sånt här tidigare och det är väldigt välanvänt, det ger så fin lyster till kindben och under ögonbryn. Jag är dock nyfiken på de andra två nyanserna. 265 kr.

The body shop har verkligen lyckats plocka fram godbitarna ur sortimentet. Går ni förbi en butik så kika närmare på dessa, de är verkligen super bra produkter. 
Har ni några redan eller är ni nyfiken på någon av dom?

The body shop has started with a thing that every season they pic some products from their permanent line as favorites. Here's the favorites for spring 2014. And I can say that I love these products already. 
Have you tried any of these?

2 kommentarer:

  1. Svar
    1. Ja visst är det :) Det gör kanske att man får upp ögonen för någon riktigt bra produkt i det permanenta sortimentet :)

      Radera

Skriv gärna något snällt här, det gör min dag! =)
Jag svarar på kommentarer här i fortsättningen då det blir lättare för alla att hänga med i vad som sägs här då!