måndag 26 maj 2014

Solskydds favorit

Både förra helgen, i tisdags och nu i helgen som var har jag firat min födelsedag, vilket har varit jättekul såklart. Men det har bidragit till att jag ligger lite efter med bloggen. Så, jag hoppas kunna ta igen det nu i veckan.

Så, nu till vad jag ska prata om idag. Solskydd, ni använder väl solskydd? Solskydd är inte något som skyddar dig från att bli brun, nej nej, det gör att brännan blir jämnare och dessutom håller längre. Vad det skyddar mot är solens skadliga UV-strålar, de som gör att vi åldras i förtid och bränner oss. Så, vill man inte åldras i förtid eller bränna sig så är solskydd da shit. Och vem vill åldras i förtid eller bränna sig och riskera cancer? Inte jag.

Tänk på att använda ett solskydd som skyddar både mot UVA och UVB. Nedan ser ni min favorit för tillfället, den är från Yves Rocher och kommer i praktisk sprayflaska. Konsistensen är lätt och går snabbt in i huden så lämnar den ingen läskig hinna efter sig. Den är vatten och svettresistent och doftar som deras Monoi serie, vilket i princip är sommar på flaska för mig. Dock ska jag bara nämna att den är till för kroppen så en separat för ansiktet är nödvändig.
Den kostar ca 169 kr och finns både i butik och i deras webshop. Jag kommer helt klart att köpa en ny när min flaska är slut.

Har ni något bra tips på solskydd?


My favorite SPF at the moment comes from Yves Rocher and has a light weight formula and it comes with a spray nozzle. The scent of this is so amazing, it has their monoi scent that I love. It's not greasy and does not leave any residue on the skin. It protects both against UVA and UVB with SPF 30. I like!

2 kommentarer:

 1. Grattis i efterskott!
  Lidl's billiga är faktiskt jättebra och har fått bra i test. Men man får skynda sig köpa nu för sen tar dom slut. Vilken är din favorit för ansiktet? Jag tänkte testa Vichy Dry Touch spf 30 detta året. Vill inte glänsa, har haft problem hitta nåt bra som inte kostar för mycket. Ungarna behöver också, så det går åt en del. Men det är ju bra att dom kladdar på!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket :)
   Den har jag faktiskt aldrig provat, ska kolla närmare på den :)
   För ansiktet så är min nuvarande favorit den från Comfort zone som jag skrev om för ett tag sedan, väldigt lätt i konsistensen och blir inte blank eller lämnar hinna efter sig. Är dessutom perfekt under make up :) Lite dyr dock men jag tycker den är värd det :)

   Radera

Skriv gärna något snällt här, det gör min dag! =)
Jag svarar på kommentarer här i fortsättningen då det blir lättare för alla att hänga med i vad som sägs här då!