tisdag 13 maj 2014

Yves Rocher Liquid eyeliner

För några veckor sedan fick jag hem dessa två eyeliners från Yves Rocher för test. Det är en flytande eyeliner med en gummispets. Det är alltså inte någon pensel eller filt applikator. Dessa finns i sex olika färger och kostar ca 109 kr styck.Här ser ni applikatorn, den ser ut som vilken som helst men är i gummi.


De två nyanserna jag fått hem är mörkbrun och en svart med lite silver skimmer i. Jag gillar båda väldigt mycket, de blir snygga på.
Applikatorn tycker jag är lite besvärlig då den liksom inte formar sig så bra efter huden när man målar, linjen blir lite hackig och ojämn. Så jag har tagit min vanliga eyeliner pensel och gått över linjen med den efteråt och jämnat till. Då blir resultatet väldigt jämnt och snyggt.
När jag först swatchade dessa så var de väldigt enkla att ta bort, jag väntade kanske inte tills de var helt torra. Så jag trodde inte de skulle sitta så bra. Men vad fel jag hade, dessa sitter bättre på mina oljiga ögonlock än vad de flesta vattenfasta eyeliners gör. Så dessa kan jag verkligen rekommendera om ni är ute efter en eyeliner som sitter bra. Litet minus för applikatorn bara, men jag har fått in snitsen med att gå över med annan pensel så det går super fort för mig.

Two new eyeliners that I got to try from Yves Rocher. I really like the staying power of these, I have problem with oily eyelids so everything melts of. But these stay put all day. A little minus for the applicator though, it's a bit clumsy to work with so I use a regular eyeliner brush.

2 kommentarer:

  1. Oj så skumt det lät med gummiapplikator!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det är lite lurigt att få till det med gummiapplikatorn :)

      Radera

Skriv gärna något snällt här, det gör min dag! =)
Jag svarar på kommentarer här i fortsättningen då det blir lättare för alla att hänga med i vad som sägs här då!