måndag 12 maj 2014

Waterclouds The Dude


För inte så länge sedan lanserade Waterclouds The dude, en serie hårprodukter för män. Jag har fått hem serien för test så min sambo har stått för testandet den här gången.
I serien ingår ett Detox schampo som ska ta bort att stylingprodukter på ett skonsamt sätt. Det innehåller anitoxidanter från blåbärsolja och extrakt från acaiabär, tack vare det låga pH-värdet och skonsamma tensider går schampot att använda dagligen. Detox schampot ligger på 146 kr.

Hair and body wash en allt i ett produkt som är skonsam, rengörande och vårdande för både hud och hår. Tack vare pH-värdet fungerar produkten återfuktande på både hud och hår. Den är berikad med macadamia seed oil och sweet almond oil som innehåller massor med vitaminer, mineraler och proteiner och verkar skyddande på huden. Denna ligger också på 146 kr.

Styling hair gel är en alkoholfri gel som ger håret stadga och glans även viss struktur. Kan användas i både torrt eller blött hår. Kostar 146 kr.

Sist har vi matt cream paste är ett krämigt vax med låg glans och extra lång hållbarhet. Den ska ha medium stadga och den krämiga konsistensen gör att det är enkelt att applicera samt tvätta ur. Kostar 177 kr.


Så hur har det gått när sambon provat dessa då?
Först och främst doftar de väldigt gott, mycket gott. Detox schampot har blivit använt en hel del och det fungerar bra till att få ur produkter och göra rent håret. Hair and body wash gillar han bättre, det ska vara enkelt och smidigt och kan det bli enklare än en produkt som gör allt? Så denna är helt klart vinnaren av de två schampona.
Styling gelen var ingen hit då han inte använder gelé, denna gjorde även att håret såg blött ut och liksom stelnade. Den är säkert jättebra om man är ute efter den looken.
Matt cream paste, jag citerar: "är det bästa vaxet någonsin som jag provat, och det luktar så gott".
Så den är verkligen jättebra, håller håret på plats och blir inte blank och är lätt att tvätta ur. 

En jättebra serie med hårvård och styling för män med god doft och de har fått in något för de flesta. Här var det Hairand body wash och matt cream paste som blev mest populära. Jag ska även tillägga att sambon numera inte vill använda några andra hårprodukter vilket är ett himla bra betyg.

A new series hair care and styling for men that my boyfriend has been trying out and really loves.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna något snällt här, det gör min dag! =)
Jag svarar på kommentarer här i fortsättningen då det blir lättare för alla att hänga med i vad som sägs här då!